Prajitor de paine Hausberg HB-195RS, 750 W, 2 felii, functie decongelare, functie reincalzire, 6 trepte putere, Alb/Rosu

113 lei151 lei (-25%)

In stoc

Hausberg HB-195 este un prajitor de paine care ofera un numar mare de functionalitati, foarte utile pentru a va oferi un toast delicios care sa va faca micul dejun perfect. Prajitorul are o putere instalata de 750 W, 2 sectoare pentru felii de paine si dispune de o tavita pentru firimiturile rezultate in urma prajirii, detasabila, care poate fi curatata foarte usor, astfel impiedicand murdarirea bucatariei dumneavoastra.

Funcție de încălzire

Dacă te grăbești dimineața, poti renunța la micul dejun. Nu ai suficient timp pentru decongelare. Cu funcția de decongelare poți să decongelezi rapid și ușor pâinea, aceasta rămânând moale la interior și crocantă la exterior.

Prăjitor de pâine cu fantă lungă

Un mic-dejun bun ține de produse bune, consumate după cum le preferi. Dacă vrei să prăjești o bucată foarte mare de pâine, trebuie să deții un prăjitor cu fantă lungă. Cu acest prăjitor poți să prăjești felii mai mari de pâine sau chiar două felii în același timp. Meriț cel mai buni mic dejun.

Prajitorul de paine Hausberg HB-195 dispune de urmatoarele caracteristici:

Tensiune electrica 220-240V;50Hz;

Putere 750W;

Capacitate 2 felii;

Prajire rapida;

Material: plastic;

Functie de oprire,reincalzire si decongelare;

Declansare automata;

6 trepte pentru leglarea temperaturii;

Tava pentru firmituri.

Meniu

Prajitor de paine Hausberg HB-195RS, 750 W, 2 felii, functie decongelare, functie reincalzire, 6 trepte putere, Alb/Rosu

113 lei151 lei (-25%)

Adauga in cos