Chiuveta Freddo SN9027, Pentru blat 78×43,5 cm, Satinat, 2 cuve, Inox

378 lei505 lei (-25%)

In stoc

SKU: SLD11P5Q Categorii: , ,

Descriere

Chiuveta de bucatarie Freddo ERT-SN 9027 este o chiuveta incastrabila prevazuta cu doua cuve, realizata din inox.

Chiuvetele de bucatarie din inox sunt cele mai raspandite datorita unui raport convenabil calitate/ pret. Marii producatori supun inoxul utilizat la fabricarea chiuvetelor de bucatarie la diverse tratamente astfel incat sa-l faca mai eficient, igienic si performant. Chiuveta de bucatarie dintr-un inox bun rezistenta la temperaturi mari, nu se zgarie si nu se deformeza la lovituri si socuri minore sau accidentale. Chiuveta de bucatarie din inox se intretine foarte usor, mai ales daca este un inox tratat astfel incat sa nu adere mizeria si calcarul pe el. Un inox de calitate superioara va fi bland cu familia ta, va rezista multi ani fara probleme si iti va fi usor sa-l cureti.

Certificat de garantie (2 ani)

Aspectul estetic placut al chiuvetelor Freddo care poate satisface pretentiile oricarui client poate fi mentiunut prin cutatarea corespunzatoare si regulata a acestora.

Chiuveta Freddo ERT-SN9027 este un model incastrabil, realizat din inox, cu finisaj anticalcar. Este formata din 2 cuve si este prevazuta cu picurator.

Realizata din inox, chiuveta permite o curatare usoara si, implicit, mentinerea unui nivel crescut de igiena in bucataria dumneavoastra.

*Caracteristici:

– Doua cuve ;

– Pentru blat ;

– Dimensiuni: 78×43,5 cm ;

– Dimensiuni cuve: 35×42 cm ;

– Grosime: 0.6 mm ;

– Finisaj satinat ;

– Adancime cuve: 18 cm ;

– Scurgere (mare) Q90 ;

– Sistem prindere inclus ;

– Material: inox 201 ;

– Antifonic.

Chiuveta Freddo SN9027, Pentru blat 78x43,5 cm, Satinat, 2 cuve, Inox

378 lei505 lei (-25%)

Adauga in cos

Categorii Produse

Coș

Nici un produs in cos.