• Care sunt costurile de livrare?

Livrarea produselor se va face prin curier rapid, costurile fiind cuprinse între 18 lei și 38 de lei în funcție de greutatea coletului. Costul taxei de transport se va adăuga automat la suma totală a coșului de cumpărături.

• Pot achizitiona produse cu cardul de cumpărături?

Produsele pot fi achiziționate doar prin plata ramburs la librare – Se alege această modalitate atunci când respectivul client își dorește achitarea produselor către curieri în momentul în care acesta/acestea îi sunt livrate acasă. Celelalte modalități de plată sunt indisponibile momentan și, implicit, neacceptate pe website-ul nostru.

• Când primesc produsele

De obicei livrăm comenzile în termen de 1-2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. În cazuri excepționale livrarea poate dura până la 2 – 4 zile lucrătoare. Cu toate acestea, durata livrării nu este garantată, este posibil ca în anumite cazuri livrarea să dureze mai mult. În ziua livrării, reprezentanții serviciului de curierat vor notifica cumpărătorul prin telefon sau SMS înainte de livrarea propriu-zisă.

• Nu știu exact ora la care voi fi acasă. Ce trebuie să fac?

Aveți de asemenea posibilitatea să solicitați livrarea la locul de muncă. Dacă doriți să primiți comanda la locul de muncă, nu ezitați să ne furnizați adresa Dvs. de lucru.

• Ce fac dacă prețul produsului s-a schimbat de la momentul plasării comenzii până la livrare?

Produsul comandat va fi întotdeauna facturat la prețul afișat în momentul plasării comenzii.

• Am comandat din greșeală un alt produs sau o mărime greșită. Ce trebuie să fac?

Trebuie să ne informați cât mai curând posibil, în termen de 24 de ore! Vă rugăm să completați formularele necesare, explicând exact solicitarea Dumneavoastră, apoi trimiteți la contact@reducericasa.ro Vă rugăm să furnizați cât mai multe detalii posibil (nume, adresa, numărul articolului și numărul comenzii), indicând de asemenea noul produs dorit. Veți putea înlocui produsul într-o perioadă de 365 de zile de la momentul receptionarii comenzii Dvs.

•Cum returnez un produs?

Instrucțiunile detaliate cu privire la modalitatea de returnare a unui produs pot fi regasite în politica noastră de retur: https://marketredus.ro/politica-de-retur/

•Am alte întrebări. Cui trebuie să mă adresez?

Veți găsi toate datele de contact în josul acestei pagini. Ne puteți trimite un mesaj sau alege din mijloacele de contact disponibile. Sperăm că am putut răspunde tuturor întrebărilor Dvs. și vă așteptăm să reveniți curând în calitate de client satisfăcut!

DAVIRI BEST SELL SRL

Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J40/11569/2020

Sediu social: Bdul Mihail Kogalniceanu nr 3E, Sector 5, București

Cod Fiscal:43044957

Tel: 0736 535 000

E-mail:contact@reducericasa.ro

Meniu