Set 10 x Lampa solara gradina, exterior, H 30 cm

89 lei199 lei (-55%)

Stoc epuizat

Set 10 x Lampa solara gradina, exterior, H 30 cm

Set 10 x Lampa solara gradina, exterior, H 30 cm,instalare ușoară: nu este necesar cablul,cu un grad de protecție impermeabil IP44 .

Instalare ușoară: nu este necesar cablul. Deșurubați capacul lămpii, porniți întrerupătorul de lumină, faceți piesele împreună așa cum arată imaginea și introduceți-l direct în sol pentru a finaliza instalarea.
Conservarea energiei: nu este nevoie de energie electrică și absorb lumina soarelui pentru a se încărca. Lampa LED încărcată de lumina soarelui timp de 4 până la 6 ore poate oferi iluminare de 6 până la 8 ore, realizând economii de energie.
Rezistent la intemperii: Nu vă faceți griji niciodată cu privire la expunerea luminii la ploaie sau zăpadă. Lumina poate funcționa în mod normal în toate tipurile de vreme, cu un grad de protecție impermeabil IP44 și rezistent la intemperii.
Utilizați convenabil: trebuie să aprindeți lumina numai înainte de utilizare. Lumina solară se aprinde automat în întuneric și se stinge automat în timpul zilei, extrem de convenabil de utilizat și economisind forța de muncă.
Pachet de 10 bucăți: Puteți decora și lumina în mod arbitrar grădina, curtea, calea și terasa cu aceste lumini solare LED.

Specificațiile produsului
Material: Oțel inoxidabil + PP + ABS
Culoare lumină: alb
Comutator: Control lumină, PORNIT / OPRIT
Panou solar: siliciu amorf, 2V 25mA, 0,5W
Dimensiune: 1,9 * 1,9 * 14 inci
Consum: 1 LED alb cu lumină mare
Baterie: 1,2 V / 1 buc 600 mAh AAA Ni-MH (reîncărcabilă)
Rezistență impermeabilă: IP44
Timp de lucru: 6-8 ore timp de iluminare după 4-6 ore de încărcare a soarelui.

Pachetul include
10 LED lumini solare de grădină

Meniu

Set 10 x Lampa solara gradina, exterior, H 30 cm

89 lei199 lei (-55%)