Pernă ortopedică pentru picioare din spumă cu memorie

59 lei115 lei (-49%)

In stoc

Perna ortopedică pentru picioare din spumă cu memorie este un dispozitiv sprijin care vă poate oferi un somn calitativ.

SKU: SLD2DT34 Categorii: ,

Descriere

Această pernă ortopedică pentru picioare este un dispozitiv sprijin care vă poate oferi un somn calitativ prin menținerea picioarelor ridicate.
De asemenea reduce stresul pe partea inferioară a spatelui, pe șold, picior și genunchi. În mod similar, poate crește fluxul de sânge pe corp și preveni umflarea.
Datorită formei speciale a pernei ortopedice pentru picioare, prin simpla așezare a acesteia între genunchi, se aliniază în poziție corectă picioarele și coloana vertebrală, eliberând presiunea exercitată asupra vertebrelor, relaxând coloana vertebrală și discurile, și astfel, ameliorând durerile de spate și oferind o postura corectă în timpul somnului și odihnitoare, fară dureri.
O postură necorespunzătoare de somn vă poate face să vă simțiți inconfortabil, însă această pernă de sprijin poate diminua durerea și vă poate ajuta să dormiți bine pe partea laterală.
Spuma cu memorie din care este confecționată are găuri care permit trecerea aerului, ceea ce inseamnă că vă oferă o ventilație adecvată.
Dispune de o husă lavabilă și ușor de îndepărtat.
Caracteristici
• Dimensiuni: 28x25x12.5cm
• Compoziție pernă: 100% poliuretan (memory foam)
• Compoziție husă: 60% poliester, 40% fibră de lyocell

Meniu

Pernă ortopedică pentru picioare din spumă cu memorie

59 lei115 lei (-49%)

Adauga in cos